Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Sfeerverlichting

Led TL buis kopen en de zaken die hierbij komen kijken

Het kopen van een led TL buis doe je niet zomaar. Je gaat namelijk voorbereid moeten zijn op de zaken die belangrijk zijn tijdens de aanschaf zodat je een miskoop voorkomt. Ga verder met lezen om meer te weten over het kopen van een led TL buis en wat de zaken zijn die hier allemaal bij komen kijken.

 

Waarom een led TL buis kopen

Kies je voor een led TL buis, dan kan je van de onderstaande voordelen profiteren:

Het energieverbruik van een TL buis voor led verlichting is laag waardoor je flink bespaart op de maandelijkse energiekosten.

Je hoeft niet te denken aan het blijven vervangen of repareren waardoor je heel wat geld bespaart op langer termijn.

Je kunt van een hoge schakelweerstand en een uitstekende kleurweergave uitgaan. 

De polycarbonaat behuizing van een TL buis voor led verlichting maakt deze haast onbreekbaar.

Je kunt uitgaan van een lange levensduur van ruim 70.000 branduren waarbij de lichtopbrengst tot het eind volledig is.

De kosten heb je snel terugverdiend.

Je hebt geen last van geflikker en daarnaast is een led TL buis vrij van giftige stoffen waaronder kwik, wat dit een milieuvriendelijke keuze maakt.

 

De factoren die van belang zijn

Als je van plan bent om een TL buis voor led verlichting te kopen, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Denk vooral aan de fitting van de led TL buis en de lengte. Je kunt namelijk uit verschillende lengtes kiezen, waaronder de meest populaire keuzes 60, 90, 120 en 150 centimeter zijn. Ook de kleurtemperatuur is belangrijk als je de juiste sfeer in de ruimte wilt creëren en je moet kijken naar het type voorschakelapparaat om na te gaan of er wel of geen sprake is van een starter. In bepaalde gevallen heb je namelijk een led starter nodig.

 

De prijs

Je kunt uitgaan dat het kopen van een TL buis voor led verlichting meer geld gaat kosten dan als je voor een conventionele TL buis kiest, maar hier komt een laag energieverbruik bij kijken en een korte terugverdientijd. De kosten die je investeert verdien je namelijk terug binnen gemiddeld 2 jaar. Je profiteert met een led TL buis overigens van een lange levensduur waardoor je qua prijs voordeliger uit bent als je naar de onderhoudskosten, de vervangingskosten en eventuele reparatiekosten kijkt. Naast duurzaamheid kies je met een TL buis voor led verlichting ook voor het bijdragen van een steentje aan het milieu.

 

Vraag om advies

Vind je het kiezen van een geschikte led TL buis moeilijk of ben je op zoek naar een expert die je kan helpen met de plaatsing, dan is het slim om eerst een expert die over de juiste mate van kennis en ervaring beschikt in te schakelen. Een expert kan je namelijk voorzien van professioneel advies over de ideale keuze en daarnaast ben je van efficiëntie, garantie en professionaliteit verzekerd als je kiest voor het inhuren van een expert van ​​OutledTL

Stapelblokken van beton in de tuin gebruiken

Met stapelblokken van beton kunt u eindeloos variëren. Ze zijn een mooie toevoeging aan uw tuin waar u weinig tot geen onderhoud aan hoeft te plegen. Omdat beton oersterk materiaal is en niet gaat scheuren, barsten of krimpen heeft u er zeer veel jaren plezier van. En de betonnen stapelblokken zijn ook nog eens duurzaam zodat u meewerkt aan een groener milieu. Bij Betongoed kunt u diverse afmetingen en kleuren stapelblokken kopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens leverbaar in verschillende uitvoeringen. Een typisch Oud Hollandse look of juist strak en supermodern. De stapelblokken zijn bij Betongoed zeer betaalbaar en tegen een geringe meerprijs worden ze snel op locatie geleverd in geheel Nederland en België. 

Wat zijn betonnen stapelblokken?

Betonnen stapelblokken zijn te vergelijken met hele grote stenen. Omdat ze snel en gemakkelijk te verwerken zijn maakt u hiermee binnen afzienbare tijd een mooi tuinmuurtje, een erfafscheiding of een border. De betonnen stapelblokken bouwt u hetzelfde op als een gemetselde muur. De tweede laag laat u verspringen ten opzichte van de eerste laag. Met de daarop volgende lagen doet u precies hetzelfde. Een halfsteensverband noemen ze dat. Om ervoor te zorgen dat het geheel stevig blijft staan wordt aanbevolen om de onderste laag stapelblokken voor zo’n 15 centimeter in te graven. Eventueel voegt u nog wat cement toe. Met speciale kit of lijm kunt u de betonnen stapelblokken tegen en op elkaar vastzetten. Uiteraard zijn alle extra benodigdheden ook bij Betongoed bij te bestellen tegen eveneens zeer betaalbare prijzen. 

Stapelblokken in de tuin

Door stapelblokken in de tuin te plaatsen maakt u binnen afzienbare tijd een strak afgewerkte border. Ook als afscheiding aan de voorzijde van uw woning tussen stoep en tuin maakt een muurtje van stapelblokken het verschil. Twee of drie lagen is al voldoende om een heel ander aanzicht aan tuin en woning te geven. Wanneer u in de tuin niveauverschillen aanbrengt met traptreden kunt u voor de zijwanden ook stapelblokken gebruiken. Op deze manier ontstaat er een strak en stabiel geheel. Meer weten wat u met stapelblokken kunt doen of een offerte aanvragen? Neem contact op met de betonexperts van Betongoed.