Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Sfeerverlichting

Verlichting in een Scandinavisch interieur

Scandinavische woontrends

 

De Scandinavische interieurontwerpen zijn misschien wel één van de meest populaire interieurstijlen die de afgelopen jaren de wereld heeft overspoeld. De populariteit van de Scandinavische designevolutie is overal ter wereld overgenomen in huishoudelijke artikelen, meubels en verlichtingsontwerpen.

 

De Scandinavische woontrends veroveren harten vanwege de aparte look, met een sterke nadruk op eenvoud, minimalisme en functionaliteit. Scandinavische huizen worden meestal gekenmerkt door minimale versiering, praktische interieurs, met onberispelijk vakmanschap en ingetogen elegantie.

 

Dus hoe kunnen we dat mooie Scandinavische interieurontwerp voor ons eigen huis creëren? Hier is onze kijk op hoe u uw ruimte kunt laten doordringen in Scandinavisch design met het slimme gebruik van verlichting. Scandinavische design hanglampen, vloer-,wand- en hanglampen scheppen sfeer en intimiteit.

Verlichting is de sleutel

Scandinavische interieurverlichtingontwerp>

 

Scandinaviërs zijn sterk afhankelijk van moderne verlichting om hun interieurs te verlichten vanwege hun kortere daglichturen. Dezelfde principes van Scandinavisch design zijn van toepassing op verlichtingsarmaturen. De meeste moderne verlichting heeft een eenvoudige, neutrale witte esthetiek en dezelfde strakke lijnen als Scandinavische meubels en decoratie. Daarom niets te extravagants zoals kristallen kroonluchters hier!

 

Scandinavische design hanglampen

 

Hanglampen zijn een geweldige manier om Scandinavische stijl in uw interieur te integreren. Hanglampen zijn relatief goedkoop, komen in een grote verscheidenheid aan keuzes en hebben de flexibiliteit om in veel verschillende omgevingen te worden gebruikt. Mensen gebruiken meestal hanglampen boven keukeneilanden, eettafels en trappen, maar recent zijn we getuige geweest van steeds innovatievere manieren om dit type verlichtingsarmatuur te gebruiken. Hier zijn twee voorbeelden van hoe u hangende lichten op een verfrissende manier kunt gebruiken:

 

Hangend naast het bed, direct boven de nachtkastjes. Dit helpt kostbare ruimte op het nachtkastje te besparen.

Hangend in de badkamer, zoals naast de spiegel of boven het bad.

 

Zoals we eerder al zeiden, draait bij Scandinavisch design alles om eenvoudige en neutrale kleuren. Een houten hanglamp met een metalen koepel, houtaccenten en lichte afwerking is een uitstekende keuze om een ​​eenvoudig kleurenpalet te omarmen en het perfecte Scandinavische ontwerp voor uw huis te kanaliseren.