Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Sfeerverlichting

Drie verhuistips

Verhuizen hoeft niet fysiek en mentaal zwaar te zijn. Je kunt eenvoudig een verhuisbedrijf Den Bosch inhuren om het hele verhuisproces voor je uit te voeren. In dit artikel vind je drie tips die je kunt volgen voordat je een verhuisbedrijf kiest.

Vraag naar referenties

Het eerste dat je misschien wilt doen, is informatie zoeken over de verschillende verhuisbedrijven. Je kunt dit doen door ze op internet te zoeken als je vrienden en familie geen suggesties kunnen geven. Vraag vervolgens, indien mogelijk, om referenties door elke verhuizer met wie je spreekt te vragen. Vertel hen dat je een lijst nodig hebt van drie lokale klanten die in de afgelopen drie maanden zijn verhuisd. Je kunt die klanten dan bellen om hun ervaringen met het verhuisproces te horen. Dit kan echter moeilijk zijn, omdat niet elk bedrijf privé-informatie zoals de naam, het telefoonnummer of zelfs het adres van hun klanten mag vrijgeven.

Lees de gouden gids

Hoewel dit misschien verouderd klinkt, is het telefoonboek nog steeds betrouwbaar om telefoonnummers van bedrijven te achterhalen. Je kunt het telefoonboek of de gouden gids gebruiken om contactpersonen van verhuisbedrijven te vinden. Zoek potentiële bedrijven op door te zoeken onder ‘Verhuizen’ in je telefoonboek. Zorg ervoor dat het bedrijf fysieke locaties bij je in de buurt heeft. Bedrijven die fysieke adressen hebben, zullen je aanzienlijk minder oplichten. Als er te veel bedrijven zijn om te onderzoeken, richt je dan alleen op de bedrijven die al minstens tien jaar operationeel zijn. Veel vermeldingen bevatten een datum die aangeeft wanneer het bedrijf is gestart, zoals 'opgericht', 'est.' of 'sinds'.

Beslis en leg alles vast

Als je eenmaal hebt besloten welke je wilt inhuren, is het tijd om de service vast te leggen. Als je in een huis met twee verdiepingen woont, kun je verwachten meer te betalen. Dit komt omdat het moeilijker is om dingen uit de tweede verdieping te krijgen in vergelijking met een woning op de begane grond. De verhuizers moeten meer tijd en energie besteden aan het navigeren door trappen en liften. Vraag daarom aan de verhuizers of er extra kosten zijn die in dit geval nodig zijn.