Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Sfeerverlichting

Inspiratie voor het kiezen van de meubels voor in de woonkamer

De inrichting van je woonkamer is moeilijk maar ook hartstikke leuk om te doen. Het is belangrijk een goede combinatie te vinden tussen de laatste interieurtrends een praktische inrichting en jouw persoonlijke smaak wat meubels betreft. Wanneer je deze drie factoren met elkaar combineert kom je tot de leukste inrichting van je woonkamer. Voor welke stof ga je bij het uitkiezen van een bank en wil je een vierkante of ronde eettafel?

De keuze voor een bank

Bij de keuze voor een bank raak je haast de weg kwijt waar je allemaal voor kunt kiezen. Hoekbanken zijn zeer populair voor de wat grotere woonkamers. De klassieke leren bank wordt nog altijd gezien als een luxe toevoeging aan je interieur. Wat vooral een voordeel is bij een leren bank, is dat het makkelijker schoon te houden is dan een stoffen bank. Het voordeel van stoffen banken is het grote assortiment aan modellen dat hiervoor beschikbaar is.

De keuze voor een eettafel

Eettafels zijn verkrijgbaar in diverse materialen. De eettafel is een belangrijk onderdeel van je woonkamer en krijgt daarom vaak een prominente plaats. Het is dus belangrijk bij het kiezen van een eettafel een weloverwogen beslissing te nemen. Dan heb je later minder spijt van je keuze. Daarnaast moet je nog een goede combinatie zien te vinden tussen de eettafel en de stoelen die erbij geplaatst gaan worden.

Verlichting in je woonkamer

Voldoende verlichting in je woonkamer mag je natuurlijk niet vergeten. Daarentegen zijn er steeds meer stijlvolle lampen waaruit je kunt kiezen die behalve praktisch ook nog eens mooie toevoeging aan je woonkamer zijn. Er is voldoende keuze uit hanglampen, tafellampen of vloerlampen. Lampen worden gezien als belangrijke aankleding van je woonkamer en mogen daarin dus zeker niet ontbreken.

 

PVC vloeren

Bezoek Website

Wandtegels | Tegelcentrum Siddeburen

Bezoek Website

Tips voor het kiezen van de juiste lampen in je interieur

Ben je opzoek naar de juiste verlichting? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste lampen voor je interieur? In dit artikel krijg je meer informatie over hoe belangrijk het is om goede verlichting in je huis te hebben en krijg je tips over hoe je je lampen laat aansluiten op jouw interieur.

Het belang van goede verlichting

Verlichting zorgt ook voor gezelligheid en warmte toe aan jouw interieur. Je kunt je huis nog zo mooi inrichten, maar zonder de juiste verlichting blijft het sfeerloos! Een mooie lamp kan namelijk dienen als stijlvol accessoire, een goede manier om jouw medailles in de spotlicht te zetten of om tot in de in de late uurtjes door te werken. Maak voor het inrichten een lichtplan, want een mooi interieur staat of valt met verlichting.

De juiste verlichting voor jouw woonstijl

 

Uiteraard moet je verlichting goed passen bij de interieurstijl die je hebt gekozen. Maar hoe kies je de juiste lampen die passen bij jouw interieur? Hieronder staat per woonstijl welke type lampen het beste passen:

Industriële woonstijl: Bij een industriële woonstijl passen robuuste lampen. Kies bij voorkeur voor een lamp dat van staal of metaal is. De lamp moet in iedere geval een onbewerkte uitstraling hebben.

Landelijke woonstijl: bij een landelijke uitstraling past geen fel licht. Het moet niet te modern ogen. Spots of tl-buizen passen bij een landelijke uitstraling wat minder.

Scandinavische woonstijl: Bij een Scandinavische woonstijl hoort voornamelijk wit en grijs. Verder staat eenvoud bij deze woonstijl centraal. Kies daarom voor lampen die niet te grootschalig zijn.

Hopelijk weet je na het lezen van dit artikel al wat meer over het inrichten van de verlichting. Veel succes met uitkiezen!  

 

4 redenen om te kiezen voor een Woodpro tuinhuis

Het kiezen van een tuinhuis is voor velen een moeilijke keuze. Er zijn zo veel mogelijkheden, maar welke tuinhuis is de juiste keuze voor u? Een tuinhuis dat veel lof verdient is: Woodpro. Woodpro tuinhuizen en blokhutten zijn enorm robuust en duurzaam. Naast het feit dat ze lang meegaan, komen ze voor in alle vormen en maten; voor ieder zit er iets tussen. In dit artikel staan vier redenen om te kiezen voor een Woodpro tuinhuis.

Een aantrekkelijk prijs

Doordat Woodpro marktleider is in Nederland en Engeland kan Woodpro produceren tegen een aantrekkelijk prijs. De tuinhuizen hebben dus niet alleen topkwaliteit, maar ook topprijzen. Dit is voor velen een goede reden om te kiezen voor Woodpro.

Goede kwaliteit

Woodpro heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Het hout dat Woodpro gebruik voor de tuinhuizen is vurenhout uit het noorden en u kunt kiezen uit een dikte van 28 of 44 mm. De ramen en deuren zijn gelamineerd. Dit voorkomt het kromtrekken van het hout. De deuren hebben een standaard dikte van 56mm.

Zelf ontwerpen

U kunt er ook voor kiezen om uw tuinhuis zelf te ontwerpen. Daarvoor kunt u terecht bij de dealers van Woodpro. Op locatie wordt het tuinhuis ontworpen in een 3D-configurator. Hierdoor is het mogelijk om gelijk te zien hoe het tuinhuis eruit komt te zien.

Makkelijk in elkaar te zetten

Bij het in elkaar zetten van het tuinhuis wordt geen gebruik gemaakt van schroeven of spijkers, dit is mogelijk omdat Woodpro gebruik maakt van een slim systeem. Ondanks dat er geen spijkers en schroeven nodig zijn, zijn de huisjes toch stabiel.

Doordat de prijs aantrekkelijk is, de huisjes van goede kwaliteit zijn, uzelf de mogelijkheid heeft om een huisje te ontwerpen en de huisjes makkelijk in elkaar te zetten zijn, is Woodpro voor velen de juiste keuze. Ze zijn niet voor niets marktleider in Nederland en Engeland!