Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Sfeerverlichting

Steigerhout kinderbed

Een stoer steigerhout kinderbed maakt de nieuwe kamer van je kindje echt helemaal af. Door gebruik te maken van steigerhout krijg je een stoere en robuuste uitstraling. Het hout wordt volledig op maat gemaakt, zodat het kinderbed perfect in de slaapkamer past. Zelfs als je een kleine slaapkamer tot je beschikking hebt kunnen we op maat iets realiseren. We zorgen ervoor dat het steigerhout kinderbed een stoere en robuuste uitstraling heeft. Hierbij kan je zelfs kiezen uit verschillende thema’s. Gaat je kindje bijvoorbeeld liever voor een prinsessenkamer? Of is een stoere mannenkamer meer de droom van je zoontje. Echt alles is mogelijk met een steigerhout kinderbed. We kunnen het bed op verschillende manieren afwerken en zelfs een unieke wash meegeven. Bijvoorbeeld een white wash, gray wash of roze wash. Elk bed krijgt zo een unieke uitstraling die past bij de kamer van je kindje.

Hoogslaper steigerhout voor extra ruimte in de slaapkamer

Ben je op zoek naar een manier om extra ruimte in de slaapkamer te creëren? Vooral bij een kleine slaapkamer kan dit een uitdaging zijn. Er is bijvoorbeeld door een nieuw bed geen ruimte meer om te spelen. Of er is geen plek meer om een bureau neer te zetten. De ideale oplossing hiervoor is een hoogslaper steigerhout. Een hoogslaper kan gebruikt worden om eronder nog ruimte over te houden. Je kan hier speelgoed voor je kindje neerzetten of een stoer bureau van steigerhout. Je kindje heeft zo een eigen werkplek om huiswerk te maken, te gamen of om te knutselen. Er is zo veel meer mogelijk met de beschikbare ruimte op de slaapkamer. Dit maakt een hoogslaper steigerhout ideaal voor kleine kamers.