Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Sfeerverlichting

Wat zijn enkele producten van Buster and Punch?

Een woning wordt door iedereen weer net een beetje anders ingericht. Al geef je mensen precies eenzelfde soort woning, dan is het uiteindelijke eindresultaat toch bij iedereen weer wat anders. De een houdt misschien heel erg van kleur en zal er dus voor zorgen dat een woning zo veel mogelijk kleur heeft, terwijl de ander het juist wat rustiger en minimalistischer aanpakt. Natuurlijk betekent dit niet dat woningen geen overlap hebben. Zo heeft elke woning lampen nodig, maar ook deurklinken zijn geen overbodige luxe. Voor dit soort producten zou je bijvoorbeeld eens een kijkje kunnen nemen bij Buster and Punch.

Een in Londen geboren merk

Als je op zoek zou zijn naar manieren om je woning net dat beetje extra te geven, dan kan dat op veel verschillende manieren voor elkaar gekregen worden. Buster and punch leent zich hier heel goed voor, omdat de producten in veel stijlen thuis horen. Of je nu een heel strak en modern huis hebt of misschien een huis hebt waar de natuur een grote rol speelt, met dit in Londen geboren merk zit je eigenlijk altijd wel goed. Bekijk dus zeker eens of er ook wat voor jouw woning tussen zit.

Buster and Punch heeft alles voor je deuren

Een aantal belangrijke onderdelen van elke woning zijn natuurlijk de deuren. De deuren zorgen ervoor dat niet zomaar iedereen bij jou naar binnen kan komen en ook zorgt het er binnen in de woning voor dat bepaalde kamers een beetje van elkaar worden afgescheiden. Zo kan het geen slecht idee zijn om je keuken en je woonkamer met een deur van elkaar te scheiden. Ook kan een deur er natuurlijk als geen ander voor zorgen dat je wat meer privacy hebt in een bepaalde kamer. Voor deurklinken, deurstoppers en andere zaken voor een deur kun je altijd terecht bij Buster and Punch.

Stijlvol licht met Buster and Punch

Verder is het natuurlijk ook van groot belang dat je woning voldoende licht heeft. Zonder licht wordt het namelijk vrij lastig om in een woning te kunnen leven. Het is echter niet zo dat licht alleen maar nuttig is om te kunnen zien. Met het juiste licht kun je namelijk ook een bepaalde sfeer creëren en verder is het ook zo dat je met de lampen van Buster and Punch een bepaalde uitstraling kunt creëren. Mocht je dus op zoek zijn naar nieuwe lampen, dan kan het zomaar zo zijn dat Buster and Punch de nieuwe lampen hebben die jij zoekt.

Hendels voor kasten

Verder zul je ook wel een aantal kasten en lades in je woning hebben staan. Zeker in de keuken is dat van groot belang. Op die manier kun je namelijk een heleboel spullen in een kleine ruimte opslaan en kun je dus altijd overal bij. Natuurlijk hoeven de hendels en handgrepen op deze kasten en lades helemaal niet saai te zijn. Bij Buster and Punch kun je dan ook altijd terecht voor mooie en unieke hendels en handgrepen voor jouw kasten.


Op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook eens Fatboy!